bedava wolfteam çarları,wolfteam bedava çarlar, nakitli çarlar, karakterli wolfteam çarlar, kp li wolfteam çarlar, yeni wolfteam bedava çarlar, karakterli wolfteam çar şifreleri, 2014 wolfteam bedava çarlar

 




WOLFTEAM 2015 - SARAH LİNDA

WOLFTEAM 2015 - SARAH LİNDA
Sarah, nişanlısıyla birlikte Epoxyn’i ilk üreten Paien ilaç şirketinde çalışıyordu. Firmanın araştırma komitesi başkanlığını yapan Sarah ve nişanlısı arasında Epoxyn’i geliştirmek adına tatlı bir rekabet yaşanmaktaydı. Sarah ismini tarihe yazdırabilmek için araştırmalarına hızla devam ediyordu ve sonunda nişanlısından önce Epoxyn’ini geliştirmeyi başardı. İşindeki bu yükseliş aşk hayatına olumsuz yansıdı ve nişanlısı Paien ilaç firmasından Sarah'a haber bile vermeden istifa edip kayıplara karıştı. Nişanlısına karşı haksız ve ilgisiz davrandığını düşünmeye başlayan Sarah, O'na aşık olduğunu Epoxyn'in geliştirilmesi şerefine düzenlenen partide anladı. Sarah için artık hayatın tek bir anlamı vardı, nişanlısıyla birlikte olabilmek. O'nu her yerde aradı, bulabilmek için her yolu denedi, hatta devletten ve ordudan yardım bile istedi. O sırada eline bazı fotoğraflar geçti. Resimdeki nişanlısıydı ve bir askerilaboratuvarda çekilmiş gibi duruyordu. İşte o an Fransız ordusuna ait gizli birliklerin Epoxyn’i geliştirmek için nişanlısını kullandıklarını farketti. Yetkilerini kullanarak laboratuvarın kapısına kadar gelmesine rağmen askerler tarafından içeri alınmadı. Nişanlısının zorla alıkoyulduğunu anlamıştı fakat yapabileceği hiçbir şey yoktu. Epoxyn ve Anti-Epoxyn'in Paien firması tarafından orduya dağıtılacağını duyduğunda şok olmuştu. İstifa etti fakat firma bu kez de Sarah'a orduyla şirketin ortak bir proje yürüttüğünü ve kendisine ihtiyaç duyduklarını söyledi, olumsuz yanıt aldıklarında ise O'na nişanlısının perişan haldeki fotoğraflarını gösterdiler. Resimleri gören Sarah teklifi kabul etti. Ordu laboratuvarına giderken silahlı saldırıya uğradılar ve yanındaki tüm ekip öldü. Sarah kaçarken hayatta kalmanın ve nişanlısına kavuşmasının tek yolunun vücuduna Anti Epoxyn enjekte etmek olduğunu biliyordu. İğneyi vurup oradan kurtulduktan sonra tekrar normal bir insan gibi yaşayamayacağının farkındaydı. Yarı kurt yarı insan olan Sarah'ın artık tek amacı orduya katılıp nişanlısına kavuşabilmekti.
Sarah Linda

Kullanıldığı zaman, ek olarak %30 GP kazandırmaktadır. Bu karakter Kurt’a dönüştüğünde, Temel Kurt’la kıyasta aşağıdaki özellikler eklenir. 
-Zıplama +5%
-Hareket Hızı +5%
-Koruma Yeteneği +10%
-Temel Saldırı Yeteneği +15%
-Sinsi Saldırı Yeteneği +35%
-Hasar Aldığında Toparlanma Hızı +5%
-Ulurken, Ekstra Dayanıklılık (HP) +200

Comments :

0 yorum to “WOLFTEAM 2015 - SARAH LİNDA”

Yorum Gönder

ads


Msn Kaydol msn aç Wolfteam Bedava Çarlar, Bedava Wolfteam Karakterler