bedava wolfteam çarları,wolfteam bedava çarlar, nakitli çarlar, karakterli wolfteam çarlar, kp li wolfteam çarlar, yeni wolfteam bedava çarlar, karakterli wolfteam çar şifreleri, 2014 wolfteam bedava çarlar

 




Wolfteam’den 6. Yıl Sürprizi Wolfteam All Star!

Wolfteam’den 6. Yıl Sürprizi: Wolfteam All Star!

Türkiye’nin en çok oynanan mmofps oyunu olan Wolfteam, oyuncuları ile birlikte müthiş bir 6.yıl kutlamasına hazırlanıyor. Wolfteam, allstar etkinliği ile Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi ünlüleri bir araya getirerek oyuncularına alışagelmişin ötesinde deneyim ve sürprizler sunmaya hazırlanıyor.
30 milyon kullanıcısı ile birlikte rekor kırmaya hazırlanan Wolfteam, oyuna ara vermiş, hala oynayan ve oyuna başlamayı düşünen herkesi bu etkinlik sayesinde kendisine çekmeyi amaçlamakta. 2 takım olarak birbirleriyle karşılaşacak olan ünlüleri destekleyerek oyuncular ödüllerine kavuşabilecekler. Karşılaşma öncesi ünlülerimiz birbirlerine meydan okudular bile. Resmi facebook sayfasına girerek tarafınızı belirleyebilir, başka bir deyişle Wolfteamkafası yaşamaya başlayabilirsiniz. 

Comments :

1
samfcd dedi ki... on 

herkese ateş

Yorum Gönder

ads


Msn Kaydol msn aç Wolfteam Bedava Çarlar, Bedava Wolfteam Karakterler